Atelier Forrier

In 2018 heb Charlotte leren kennen als een spontane, eigenzinnige Westvlaamse flapuit. Soms een beetje onzeker, maar dat bleek volkomen onterecht. Ze is creatief met glas en bier. Het glas verdient hier enige verduidelijking: ze last prachtige glasramen en maakt juwelen van glasparels.

De laatste jaren heb ik haar zien openbloeien. Ze herstelt glasramen van 100 jaar oud en heeft oog voor detail. Het moet het juiste glas zijn. Enkel perfect is goed genoeg..

De website van Atelier Forrier is een verpersoonlijking van de Charlotte die ik ken: eenvoudig, eigenzinnig en puur. What you see, is what you get..

www.atelierforrier.be groeit samen met Charlotte. De verschillende restauraties en creaties van glasramen worden verder in de verf gezet. Door Google My Business te koppelen en SEO in haar website scoort ze ook goed in de zoekresultaten. Steeds meer mensen vinden de weg naar haar unieke creaties.

In 2021 werd ze uit 1721 ateliers geselecteerd om haar glaskunst in de kijker te zetten tijdens “Atelier in Beeld“. Een mooie pluim op haar hoed als glaskunstenaar. Tijdens deze digitale editie in Corona tijden was de website een belangrijk onderdeel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.