Brewdelicious

Het was september 2018 en toen we samen Coovi binnen stapten om te leren brouwen. Een nieuw onbekend avontuur. Samen met Magali, stonden we ons mannetje aan de potten tussen de andere mannelijke bierliefhebbers.

Voor mij was dit nieuw, maar Charlotte had al een diploma bier sommelier zak. We droomden van bierdegustaties events met oude Citroën camionette. Maar bij Charlotte bleef het niet bij dromen, ze startte haar Brewdelicious als zelfstandige op en deed wat bier verlangt .. degusteren bij een goed verhaal. Het was tijdens de eerste lockdown van 2020, toen digitaal op café ging ze met Bazaar Trottoir en Radio 1. Het werd een succes…

Maar hoe konden de mensen haar nu bereiken? Ze had een domeinnaam gekocht, maar had nog geen website. Ze vroeg me om de domeinnaam over te nemen en een basiswebsite op poten te zetten om gevonden te worden.

Haar website www.brewdelicious.be is begonnen met 1 contactpagina en groeit naarmate zij dat doet in de bierwereld: biersommelier, brouwer, bierdegustaties, …

Ondertussen is het een toffe plek geworden met haar leuke ervaringen in ons Belgische brouwland, contacten met klanten en haar eigen bierpakketten om blind te proeven.

Goesting gekregen in een verse pint … surf naar www.brewdelicious.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.