Themasite

Wat is een themasite?

Een themasite is een kleine website voor een speciale gelegenheid (privé) of evenement (professioneel). De themasite schrijft het digitale verhaal van wat er in het echt staat te gebeuren.  

Voor een speciale gelegenheid...

Een huwelijk, een babyborrel, een afscheid… zijn de rode draad door het leven. Het zijn unieke momenten die je koestert en die je als een mooie herinnering met je mee wil dragen.

In September 2019 zijn we in het huwelijk gestapt. Het thema van ons trouwfeest was de Middeleeuwen. Via een themasite brachten we vrienden en familie maanden lang naar de tijd van ridders en prinsessen, tovenaars een magie (www.thelandoflove.be). We hebben het hele verhaal van voorbereiding en het feest tot en met de huwelijksreis met familie en vrienden gedeeld via themasite. Dit maakte maakte “het moment” langer en intenser.

Nooit gedacht dat ik in 2020 omwille van Covid een gelijkaardige themasite zou opzetten voor het afscheid van mijn tante en schoonvader. Een menswaardig afscheid was niet mogelijk, troosten zoeken bij elkaar ook niet … waar moet je heen met je verdriet? De themasite (www.wemissenje.be) bracht het verdriet en herinneringen van vrienden en familie samen.

We werken samen een eigen themasite om jouw mooie momenten met familie en vrienden te delen. Je kan je je eigen verhaal online schrijven van het prille begin (bv: positieve zwangerschapstest, het aanzoek, …) tot de grote gebeurtenis (geboorte, huwelijk, …). Een blijvende herinnering voor nu en later.