Feestzaal Meiseniersschuur

Dankzij een tip van een goede vriendin, kwamen we in onze zoektocht naar de locatie voor ons huwelijk terecht bij de Meiseniersschuur in Lennik. Hier ontmoeten we het gouden paar Jan en Majella. Terecht trots op de verbouwingen van dit prachtige domein, namen ze ons mee door de geschiedenis en tot in de bierkelder. Dat leverde niet alleen gezellige gesprekken maar ook een schitterend feest op.

Ze wisten dat ik als zelfstandige aan de slag wou gaan om Pajotse bedrijven digitaal te ondersteunen. Ze vertrouwden mij de ontwikkeling van hun website toe en werden zo mijn eerste klant. Ik ben hen er nog steeds dankbaar voor.

Neem een kijkje op www.meiseniersschuur.be

Ze wilden graag een website met veel foto’s van het prachtig domein (de beelden spreken dan ook voor zich) en een stukje van de rijke geschiedenis die achter dit decor schuil gaat. Daarnaast hadden ze nood aan een duidelijk contactformulier: klanten kunnen meteen de gewenste datum, aantal gasten, type feest aangeven alvorens een bezoek in te plannen.

Omdat dit domein goed verstopt ligt in het Pajottenland, was de bereikbaarheid een belangrijk aandachtspunt. Aan de hand van een duidelijke interactieve kaart vinden feestvarkens en hun gasten de weg naar een onvergetelijk feest.