The land of love

In September vorig jaar, ben ik gehuwd met de knapste en liefste man op deze planeet. We houden van elkaar, van feesten en onze streek, het Pajottenland.

We gingen het simpel houden, niets ingewikkelds … we waren immers al 10 jaar samen. Maar tussen pot en pint, maakten we steeds nieuwe plannen…

Wat als we trouwen op een geheime locatie? En geven onze gasten iedere week een tip geven over deze locatie.. Waarom geen Middeleeuws feest met echte ridders, tovenaars zoals in de tijd van Breughel? En een echt varken aan het spit.. En zou het niet leuk zijn als onze meisjes zich het feest blijven herinneren als echte prinsesjes?

Het hek was van de dam, het werd een helse voorbereiding van april tot september:

  • We zochten en vonden het ideaal decor voor ons Middeleeuws feest in Lennik, de Meiseniersschuur, maar dat bleef geheim voor onze gasten tot net voor het feest.
  • Er vertrok een perkament uitnodiging met lakzegel gelinkt naar onze eigen website www.thelandoflove.be waar elke week een nieuwe tip verscheen naar de geheime locatie.
  • Een zoektocht door de geschiedenis van het Pajottenland, in de voetsporen van schilder Pieter Brueghel , beleef het mee op the game of love.
  • Onze gasten konden gokken als ze een duit in het zakje deden en de eerste die de geheime locatie ontcijferde zou de inhoud van de schatkist winnen.
  • Op het feest werden ze onthaald door een echte ridder die hun schuld vereffende. 
  • Middeleeuwse muzikanten, een te gekke tovenaar en een vuurspuwende hofnar brachten jong en oud rechtstreeks naar het Pajottenland van de 16e eeuw
  • Er waren ridderspelen met echte zwaarden en prinsessen die gered moesten worden op maat van de kleinste gasten
  • Lambiek en Geuze uit porseleinen kruiken en bekers
  • En dat alles onder een stralende zon!

Dat laatste kunnen we niet garanderen, maar jouw feest onvergetelijk en historisch maken … dat kunnen we wel 😉

We hebben er enorm naar toegeleefd en genoten van elk moment. Dankzij onze fotograaf Sofie, de eigen foto’s van onze gasten op Instagram en de fotokist gelinkt aan Twitter hadden we een schat aan beeldmateriaal.

Maar het zou zonde zijn als we die niet kunnen delen met onze gasten toch? Via onze huwelijkssite, kan iedereen die erbij was in ons fotoalbum gaan snuisteren www.thelandoflove.be.